Vacatures


 

Vacature (junior) Planner:

- VERVULD, NIET MEER ACTUEEL -

Planning:

De afdeling Planning bestaat uit 5 medewerkers met verschillende disciplines. In verband met doorstroom van de huidige junior planner, zijn we op zoek naar nieuwe instroom.

Wie zoeken wij?

Je staat aan de start van jouw carrière binnen Transport en Logistiek! Je bent iemand die snel kan schakelen, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit èn je hebt zaken goed onder controle. Je kunt goed samenwerken en je staat hierbij je mannetje bij het verdelen van de taken onder onze laadploeg en onze chauffeurs. Verder houd je de interne administratie nauwkeurig bij. Daarnaast ben je ook handig bij het werken met geautomatiseerde systemen en vind je het een uidaging om jezelf en ons bedrijf te ontwikkelen.

Wat zijn jouw taken?

Je stuurt alle logistieke uitvoeringstaken aan. Daarbij wordt je geholpen door een geavanceerd transport management- en planpakket die continue in verbinding staan  met boordcomputers. Tijdens de rit begeleid je de chauffeurs tot aan het aanleveradres en bij terugkomst handel je de bijbehorende documentatie af en verwerk je dit tijdig en correct in de systemen. Het werkt brengt met zich mee dat je in verschoven diensten werkt.

Welke kennis heb je?

Je hebt je MBO+/HBO opleiding afgerond.

Kijk voordat je solliciteert voor meer informatie over ons bedrijf en de bijzonderheden over ons werk op onze website. 

Het betreft een baan, eerst op basis van een tijdelijke overeenkomsten. Bij gebleken geschiktheid heb je zicht op een vaste baan. Wij gaan graag duurzame en langdurige samenwerkingsverbanden aan met gemotiveerde medewerkers. Draag je actief bij aan het succes van Brink XL dan heb je bij ons bedrijf gegarandeerd een baan voor langere periode en zetten we je niet aan het einde van de flex termijn op straat. Afspraak = afspraak. 

Solliciteren:

Ben jij onze nieuwe collega die graag in het familiebedrijf Brink aan de slag wil, stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@brinkxl.nl

Misschien heb je nog vragen over de vacature, neem dan gerust contact met ons op.
Jenneke Tegelaar is hiervoor telefonisch bereikbaar op 06-814 35 083.